Scurta descriere a companieiServicii oferite de compania noastra..Lista scurta cu portofoliul companiei noastre..Datele pentru contactarea companiei noastre..

TRADUCERI AUTORIZATE

 
 

Legalizări notariale

La cerere, serviciul de legalizare notarială a traducerilor efectuate de către traducătorii noştri autorizaţi de Ministerul de Justiţie, este prestat gratuit de către firma noastră, onorariul notarului public plătindu-se separat.

Servicii de interpretariat

Intrerpretariat / translaţii pentru întâlniri de afaceri, interviuri, semnare acte în faţa notarului  public de către cetăţeni străini, încheiere căsătorii cu cetăţeni străini, etc.

Colaţionări

Colaţionările reprezintă servicii de corectură şi revizuire a unor traduceri executate de alţi traducători. Tariful care se percepe pentru acest serviciu este de regula de 50% din valoarea tarifului normal al  unei traduceri. În cazul traducerilor primite conţinând un număr mare de erori, ceea ce ar implica modificări majore în text, clientului i se va recomanda efectuarea unei noi traduceri de către traducătorii noştri autorizaţi.
 

Supralegalizare / apostilare documente

Documentele şi traducerile care urmează a fi recunoscute în străinătate trebuie vizate cu Apostilă, conform Convenţiei de la Haga din 5 octombrie 1961. Pentru mai multe detalii despre aceste proceduri, puteţi consulta www.supralegalizari.ro sau www.apostile.ro.

Procesare digitală text şi imagine

Documentele tehnice, cu formatare complexă, cu imagini cu texte explicative sau cu tabele şi grafice specifice, pot fi procesate astfel încât traducerea finală să se prezinte identic cu materialul original.

... pagina anterioara

 

TRADUCERI LA MAXIM!