Scurta descriere a companieiServicii oferite de compania noastra..Lista scurta cu portofoliul companiei noastre..Datele pentru contactarea companiei noastre..

DESPRE NOI

 
 

 

Despre noi

Societatea comerciala MaxTrad SRL Ploieşti a fost înfiinţată în anul 2002, din dorinţa de a răspunde unei cereri, crescânde pe piaţă, de traduceri autorizate, executate profesionist din toate punctele de vedere. Încă de la început am vizat satisfacţia clienţilor în ce priveşte acurateţea traducerilor şi respectarea cu stricteţe a termenelor stabilite. Înglobând aceste condiţii într-un pachet de servicii care oferă, în plus, strânsă colaborare cu beneficiarii şi consiliere în domeniu acordată gratuit, capacitatea de a realiza traduceri cu grad mare de dificultate şi în intervalul de timp, chiar extrem de scurt, în care îi sunt necesare clientului, am reuşit să ne creăm un renume, să atragem clienţi importanţi şi să îi fidelizăm.
Echipa noastră este formată din traducători calificaţi şi cu experienţă, capabili să ofere calitate, promptitudine şi flexibilitate. Nu utilizăm programe virtuale de traduceri sau o maşină de tradus. Punem pasiune în ceea ce facem, avem o bogată experienţă în diverse domenii, ne documentăm şi dezvoltăm profesional permanent, astfel încât să oferim traduceri de o calitate excepţională.

Relaţiile de lungă durată, avantajoase pentru ambele părţi, stabilite cu clienţii noştri, au la bază şi alte aspecte majore, precum:

  • garantarea confidenţialităţii informaţiilor şi datelor transmise de clienţi
  • preţuri competitive
  • adaptarea serviciilor la necesităţile specifice fiecărui client

 

 

 

 

TRADUCERI LA MAXIM!